Moja Lađa

sajt u test verziji!

Tue07162024

Last update05:30:53 PM

Na Sajmu nautike, lova i ribolova izložen najveći domaći brod "Narval", duži od 11 metara

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, na kom učestvuje više od 70 domaćih i stranih izlagača, otvoren je danas na Beogradskom sajmu i trajaće do nedelje, 30. marta.

Sajam je otvorila najpoznatija srpska pororodica moreplovaca, bračni
par Jelena i Srboljub Kojadinović, kao i srpski veslač i olimpijac, učesnik mediteranskih i univerzitetskih igara, brojnih svetskih i evropskih prvenstava Nikola Stojić.

U hali 4, i ispred nje, izloženo je više od 100 plovila, među kojima je najveći domaći brod "Narval", dužine 11,2 metara.

Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova održava se 36. put u Beogradu, a tradicionalno okuplja proizvodjače, uvoznike i zastupnike plovila i nautičke opreme, opreme za lov i ribolov, kamping, "outdoor", za sportove na vodi, školu jedrenja.

Kako je rečeno, značaj manifestacije je, pored promocije izlagača, ukazivanje na nautički, lovni i ribolovački potencijal Srbije, kao i usmeravanje ljubitelja prirode, reka, jezera, lova, ribolova, u pravcu razvoja turističke privrede.

Kao preteći program petodnevne manifestacije, organizovan je i veliki broj izložbi i stručnih predavanja, promocija, radionica, priča sa mora poznatih moreplovaca, kao i kulinarskih takmičenja.

Petodnevna manifestacija otvorena je za posetioce od 10.00 do 19.00. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, dok parking košta 100 dinara na sat.

Izvor: www.24sata.rs