Moja Lađa

sajt u test verziji!

Tue07162024

Last update05:30:53 PM

Američki turisti otvaraju nautičku sezonu u Beogradu

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Uplovljavanjem broda "River Aria" na Međunarodno putničko pristanište "Luka Beograd" u petak, 20. marta, svečano će biti otvorena ovogodišnja nautičko-turistička sezona u Beogradu.

Brod "River Aria" će uploviti u Beograd u ranim jutarnjim satima, sa oko 100 turista iz Sjedinjenih Američkih Država koji će boraviti u Beogradu u okviru dvanaestodnevne ture pod nazivom "Istočna Evropa do Crnog mora", u organizaciji turoperatora "Grand Circle Travel".

Po povratku sa organizovanog obilaska grada, turistima će biti podeljeni poklon paketi Turističke organizacije Beograda i "Luke Beograd".

Uz tradicionalni doček i posluženje koje će pripremiti učenici Srednje turističke škole, biće izveden folklorni program umetničkog centra "Talija", saopštila je Turistička organizacija Beograda.

Posle svačanog dočeka turista, u restoranu "Iguana" u Beton Hali će biti održana konferencija za novinare i predstavljanje rezulata istraživanja tržišta "Kako nas vide stranci koji kruzerima dolaze u Beograd", koje je realizovano u saradnji sa Gradskim zavodom za informatiku i statistiku.

Izvor: www.studiob.rs