Moja Lađa

sajt u test verziji!

Mon07152024

Last update05:30:53 PM

Besplatno krstarenje Savom i Dunavom

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Besplatno krstarenje Savom i Dunavom uz karte za posetu objekata na Beogradskoj tvrđavi.

Uz kupovinu ulaznice za posetu objekata na Beogradskoj tvrđavi (Sahat kula, Rimski bunar, Kula Nebojša i Veliki barutni magacin), kao i uz objedinjenu ulaznicu, posetioci od danas dobijaju i vaučer za besplatno krstarenje Savom i Dunavom, saopštavaju iz JP „Beogradska tvrđava". Krstarenja se organizuju svakog dana od 18 do 20 časova, a jedan vaučer važi za četiri osobe.

Otvoreni objekti na Beogradskoj tvrđavi mogu se posetiti svakog dana od 11 do 19 časova, osim Kule Nebojše koja je otvorena od srede do nedelje (od 11 do 19 časova). U ponudi JP „Beogradska tvrđava" je i objedinjena ulaznica za četiri otvorena objekta po ceni od 400 dinara (300 dinara za đake, studente i penzionere). Objedinjena ulaznica nije vremenski ograničena i ne podrazumeva posetu svim objektima u istom danu.

Ulaznice za sve objekte mogu se kupiti na prodajnim mestima na Beogradskoj tvrđavi: Galerija Beogradske tvrđave u Stambol kapiji, Kula Nebojša i Rimski bunar, kao i u Turističkom info centru u Knez Mihailovoj broj 5.

Izvor: www.studiob.rs