Moja Lađa

sajt u test verziji!

Mon07152024

Last update05:30:53 PM

"KOLJEMO KRALJEVSKE SVINJE PLAVE KRVI"? Evo kako je "Matijević" odgovorio na optužbe da zagađuje Dunav!

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

"Kao što znate juče se u Dunav izlila tečnost plave boje, pa želimo da Vas pitamo da li ćete sada da sugerišete da možda koljemo kraljevske svinje plave krvi?" - piše između ostalog u saopštenju industrije mesa Matijević Povodom pojave tečnosti crvene boje u Dunavu kod Novog Sada, inspekcija za kvalitet vode obavila je kontrolu nekoliko mesnih industrija, te se tim povodom industrija mesa Matijević obratila direktno pokrajinskom sekretaru za vodoprovredu Vojvodine Branislavu Bogaroškom.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Poštovani gospodine Bogaroški,

Pošto več više od dva meseca kruže informacije da se u Dunav ispušta krv, primorani smo da Vam putem otvorenog pisma skrenemo pažnju na propuste u radu pokrajinske administracije. Jednom vašom nesmotrenom izjavom i jednim Vašim nepromišljenim postupkom, doveli ste u sumnju poslovanje naše kompanije i naš kredibilitet, a kao ozbiljna firma koja uspešno posluje već preko 20 godina, to ne možemo da dozvolimo.

Naime, na teren ste poslali inspektore, koji su se i ovaj put poneli kao da je privreda u njihovoj službi, a ne oni u službi privrede. U krug firme su ušli sa predubeđenjem kao da smo mi KRIVI, i nikakva ISTINA nije mogla da promeni to već unapred formirano subjektivno mišljenje. Protiv mesnih industrija koje NEMAJU prečistač otpadnih voda podneli ste zahtev za prekršajni postupak, a protiv nas koji jedini IMAMO prečistač – prijavu za privredni prestup – jer se uvek na najveće i najbolje udaralo sa najvećim oružjem, a zašto?

Zbog toga što želite da opravdate Vaš tanani učinak na političkoj sceni sa mesta za koje ni sami ne znate kako ste došli? Kao što znate juče se u Dunav izlila tečnost plave boje, pa želimo da Vas pitamo da li ćete sada da sugerišete da možda koljemo kraljevske svinje plave krvi?”

Izvor: www.telegraf.rs