Moja Lađa

sajt u test verziji!

Fri07192024

Last update05:30:53 PM

Okeanograf otkrio šta se nalazi na dnu Bermudskog trougla, vojska zaustavila istraživanje

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Dve džinovske podvodne piramide, napravljene od debelog stakla, pronađene su u centru Bermudskog trougla. Dve džinovske podvodne piramide, napravljene od debelog stakla, pronađene su u centru Bermudskog trougla.

Ove čudne građevine na dubini od 2.000 metara su identifikovane uz pomoć sonara i okeanografa dr Mejera Ferlaga. Vojska zaustavila sva dalja istraživanja.

B. Mejer veruje da bi otkriće tajnih, čudnih piramida u centru trougla moglo da rasvetli slučajeve mosterioznih nestanaka brodova i aviona povezanih sa Bermudskim trouglom. Pitanje na koje niko nema odgovor je, kako su te piramide napravljene i kojim oruđem, na čak 2 kilometra ispod vode. Za sada ni ispitivanja ne mogu da se izvrše jer nedostaje tehnika i mašine za istraživanja na toj dubini.

Okeanograf je posebno naglasio da je tehnologija nepoznata modernoj nauci, da je dizajnirana na takav način da su piramide ispod vode. Možda će detaljnija studija vremenom dati rezultate koje je za sad teško zamisliti.

Ove vesti su bile senzacionalne i prodiskutovane na konferenciji u Floridi. Novinari su tada imali gomile slika i visokorezolucionih kompjuterskih podataka koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina.

Bilo je više izveštaja o ovim piramidama. Američki okeanografi su još 1990. godine otkrili podvodne piramide koje su bile locirane tačno u centru Bermudskog trougla. Naučnici su analizirali sve podatke i zaključili da je površina savršeno ravna, da je moguće da je od leda ili stakla. Piramide su tri puta veće od Keopsove piramide.
Nameće se pitanje zašto je čitav slučaj zatvoren? Slučaj su preuzele vojne strukture, svi podaci su blokirani, a dalja ispitivanja su pod velom stroge vojne tajne.

Njena četvorougaona baza duga je 300, a široka 200 metara, a vrh joj doseže oko 200 metara.

Na vrhu se nalaze dve ogromne rupe, a kroz jednu od njih voda prolazi velikom brzinom i tako stvara snažni podvodni talas, koji dalje uzrokuje veliki vrtlog. Zbog njega se na površini vode formira izmaglica i talasi koji sve povlače ka dnu. Upravo zbog toga istraživači Bermudskog trougla veruju da to može da bude jedan od uzroka misterioznog nestajanja svega šta se tu nađe.

Najveći incidenti
1918 – američki vojni brod Kiklop nestao bez traga sa 306 ljudi
1946 – pet vojnih aviona koji su uvežbavali letenje na takozvanom letu 19 pod nerazjašnjenim okolnostima isparilo je sa lica zemlje
1948 – nestao putnički avion Star tajger
1949 – nestao putnički avion Star Arijel
1969 – svetionik Isak nađen je napušten, a dvojica radnika nikad nisu pronađena.

Izvor: www.novosti.rs