Moja Lađa

sajt u test verziji!

Mon07152024

Last update05:30:53 PM

JEZERO KAO IZ HOROR FILMA: Ako uđete da se okupate, OTROVAĆETE SE ISTOG TRENUTKA

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Za vreme obilnih kiša pena se izliva na ulice i uzrokuje haos u saobraćaju, dok se gradom širi nepodnošljivi smradZa vreme obilnih kiša pena se izliva na ulice i uzrokuje haos u saobraćaju, dok se gradom širi nepodnošljivi smrad Jezero u Indiji koje je smešteno u Bangaloreu, dugo je 36 kilometara i zove se Belandur. Ovo je najzagađenije jezero u gradu.

Belandur je neverovatno retka i veoma neprirodna pojava. Prepuno je otrova i pene, koja je rezultat otrovne vode s visokim procentom amonijaka i fosfata i s vrlo niskim nivoom otopljenog kiseonika. Sve ovo je posledica odlaganja netretiranog hemijskog otpada u jezero u koje se, kao da to već nije dovoljno, ispušta i kanalizacija iz mnogih delova grada.

Za vreme obilnih kiša pena se izliva na ulice i uzrokuje haos u saobraćaju, dok se gradom širi nepodnošljivi smrad. Jedan od stanovnika koji živi u blizini rekao je da je pre samo nedelju dana pena bila visoka više od jednog metra. Osim toga, stručnjaci su utvrdili i da zagađene čestice u vazduhu uzrokuju osećaj peckanja u očima.

Meštani po svaku cenu žele da spasu jezero, pa i putem društvenih mreža skreću pažnju na problem, a ekološki aktivista Nageš Aras rekao je da je na pomolu katastrofa ukoliko se hitno nešto ne preduzme.

Izvor: www.telegraf.rs