Moja Lađa

sajt u test verziji!

Tue07162024

Last update05:30:53 PM

Упецали скоро тону шарана

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

МАРТОНОШ: На спортском језеру Сарваш код Мартоноша на другом „Куп федер тим Хоргош”, који су приредили пецароши из Хоргоша, у недељу се по прохладном и ветровитом времену окупило 40 пецароша из наше земље и суседне Мађарске, који су шаране мамили у три сектора на три језера.

У томе су и успели јер су уловили нешто више од 914 килограма шарана.

У укупном пласману Победнички пехар освојио је Андраш Тот из Кањиже са уловом од 74,34 килограма, друго место припало је Владимиру Резнићу из Новог Бечеја са 64,17, а трећи је био Роберт Шерфезе из Сенте са уловом који је тежио 45,71 килограм.

- Улов би био још богатији да није дувао изузетно јак ветар, а и да је радила крупнија риба – каже најуспешнији на такмичењу Андраш Тот из Кањиже, који је упецао 35 шарана.

У сва три језера посебно је мерен улов и додељивани пехари најуспешнијима. У првом језеру иза победника Тота пласирао се Тамаш Киш из Сегедина, а трећи је Габор Јурић из Мартоноша. У другом језеру најбољи улов имао је Роберт Шерфезе из Сенте, други је Даниел Бицок из Падеја и трећи Давид Мајор из Сегедина. У трећем сектору уз најуспешнији је био Владимир Резнић из Новог Бечеја, други је Золтан Фехер из Сенте и трећи Александар Грубанов из Суботице.

Izvor: www.dnevnik.rs