Moja Lađa

sajt u test verziji!

Thu06202024

Last update05:30:53 PM

Ukrao je jahtu vrednu 3,2 MILIONA DOLARA, a onda je imao sudar i ona je završila na DNU

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Muškarac nije daleko odmakao sa jahtom kada je udario u betonsko pristanište i nekoliko drugih brodova nakon čega je jahta potonula
Jedan pirat u pokušaju sada bi posedovao jahtu koja je vredna 3,2 miliona dolara da ga nije omela njegova potpuna nesposobnost.

ovaj razbojnik koji je sklon pravljenju glupih grešaka uspeo je preuzme kontrolu nad jahtom koja je dugačka oko 25 metara, samo da bi se posle manje od minut sudario sa njom, nakon čega je krenula da tone.

Sraman incident se dogodio oko 11.30 u marini u Majamiju. Muškarac nije daleko odmakao sa jahtom kada je udario u betonsko pristanište i nekoliko drugih brodova nakon čega je jahta počela da tone. Uprkos naporima brojnih ljudi jahta je ubrzo počela da se puni vodom.

Jedan od svedoka tvrdi da je lopov, koga je obalska straža zadržala u pritvoru, očigledno bio pod dejstvom nečega. Navodno je vozio jahtu napred – nazad, usput udarajući u druge brodove, dok u jednom trenutku nije skočio u vodu i počeo da poziva u pomoć.

Sledećeg jutra, nadležni su saznali da se istovremeno dešavao još jedan pokušaj krađe jahte, ali se još ne zna da li su dva događaja povezana.

Vlasnici marine su rešili da pojačaju obezbeđenje, kako bi oterali potencijalne imitatore ovog pirata.

https://youtu.be/VmXafzCWMyg

Izvor: www.telegraf.rs