Moja Lađa

sajt u test verziji!

Tue07162024

Last update05:30:53 PM

Uništio jahtu jer je bežao "od ženskih nindži"

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Teksašanin Majkl Alan Brej (22) napravio je pravi lom u marini u Sijetlu gde je ukrao jahtu dugu 42 metra, a sve vreme se branio tvrdnjama da je morao da se brani od žena nindži koje su ga napale.

U zvaničnom saoštenju policije Sijetla navodi se da je Majkl ukrao jahtu i sa njom udario u 16 drugih brodova i čamaca u luci, dok je oštetio i deo pristaništa. Ukupna šteta iznosi 483.000 dolara, a jahta koja košta 94.000 dolara je potpuno uništena.

 

Srećom, osim velike materijalne štete nije bilo povređenih iako su u mnogim uvezanim brodovima spavali ljudi. Neki su čak pokušali da ga zaustave, a jedan od vlasnika obližnje jahte je pucao iz vazdušnog pištolja.

 

Kada ga je policija pronašla, Majkl je bio nag, bez pantalona i donjeg veša. Imao je nekoliko rana po telu i histerično je vikao da ga je "ona upucala" iako nikog nije bilo oko njega. Policija je takođe saopštila da je on tokom večeri popio šest piva i pojeo nekoliko halucinogenih pečuraka, kao i nekoliko tableta ekstazija.

 

On je navodno ispričao policiji kako žena nindža pokušava celog dana da ga ubije i da se sakrila u luci, pa je morao da je pojuri. 

 

Kaucija za njegovo oslobađanje je 100 dolara, a ovo mu nije prvo hapšenje. Već ranije je imao problema sa zakonom zbog posedovanja ilegalnih supstanci.

Izvor: www.blic.rs