Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sat07272024

Last update05:30:53 PM

Čarobna kućica na Drini ima ozbiljnu, ozbiljnu konkurenciju

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Rečna kućica na Drini i dan danas oduševljava posetioce iste sa svih krajeva sveta. Međutim, naše skriveno blago je dobilo izuzetno ozbiljnu konkurenciju.

Reč je o "The Rock" restoranu koji se nalazi na kamenu u sred Indijskog okeana. Ovo je izuzetno popularno mesto za sve ljubitelje morskih plodova, s obzirom na to da kuvari pripremaju samo najsvežije namirnice koje tog dana uhvate.

Konkretno, on se nalazi u Zanzibaru, a do njega se može doći i peške i brodićem jer nije previše udaljeno od kopna. Obično ga nazivaju i "čarobnim mestom" gde se priroda spaja sa civilizacijom.

Vlasnik restorana Najdžel Firman je rekao da se zaljubio u ovo mesto istog trenutka kada ga je video i da je znao da bi tu bio dobar restoran.

"Ako posetioci dođu kada je oseka, mogu i peške da prošetaju do nas. Kada nadođe plima, spremljeni su čamci da ih prevezu. Restoran ima dosta prozora i balkona kako bi posetioci uživali u pogledu i svi koji dođu ostanu bez reči usred lepote mesta" priča Najdžel.

Nema sumnje da će sada i vlasnici kolibe na Drini morati malo da porade na marketingu, kako bi i oni privukli goste da u što većem broju dođu u Srbiju.