Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Poziv učesnicima karnevalske povorke

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Beogradski karneval brodova, deveti po redu, biće održan 7. jula na Savskom pristaništu od 17 sati. Turistička organizacija Beograda poziva zainteresovane karnevalske grupe, kao i pojedince koji žele da formiraju karnevalsku grupu do 15 članova, da se pridruže karnevalskoj povorci. Kostimi mogu biti po slobodnom izboru, a najbolje kostimirana karnevalska grupa biće nagrađena. Rok za prijavljivanje je 1. jul, a adresa je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Poziv je otvoren i za vlasnike rečnih plovila da se pridruže karnevalskom defileu brodova Savom i Dunavom, od Brankovog mosta do Ušća i obale. Karnevalski okićena plovila deo su povorke na vodi, koja zajedno sa karnevalskim grupama i programom na obalama čine karnevalsku atmosferu. Oni koji žele da učestvuju u karnevalskoj povorci plovila treba do 1. jula da pošalju registarski broj čamca na adresu  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

„Beogradski karneval brodova je tradicionalna gradska manifestacija koja promoviše reke Savu, Dunav, koje zajedno sa Velikim ratnim ostrvom čine nešto po čemu je Beograd prepoznatljiv. Pored popularizacije reka i obala, cilj karnevala je i da Beograđanima i gostima iz celog sveta priredi dobru zabavu, promoviše Beograd kao turističku destinaciju, nautički turizam, razvoj privrede i investicije na rekama“, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Beograda.

Izvor: www.danas.rs