Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

BG regata: Veslali Savom 6,5 km

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Oko 150 usnika na 54 plovila učestvovalo je juče na petoj Beogradskoj regati koja je održana na Adi Ciganliji. Dužina rute iznosila je oko 6,5 kilometara, ali učesnici kažu da nije bio previše naporno. Posebnu pažnju privlačila je ekipa koja je plovila na splavu napravljenom od 396 flaša za vodu.

RAFTING - Bilo je teže popiti tu silnu vodu nego napraviti splav od flaša. Već šest godina se vozimo na regatama na Drini i Ibru, a u Beogradu smo se lepo proveli. Treba malo da se zapne, ali kad je postalo previše vruće, skočili smo sa splava u vodu i osvežili se - kaže Mirko Milosavljević. 

Organizatori iz Rafting kluba “Alfa tim” kažu da je cilj regate bio promocija reka i raftinga, kao i povratak Beograđana na reke.
- Regata je jedan od najlepših provoda na vodi, izuzetno smo zadovoljni organizacijom. Došli su i razni klubovi iz država bivše Jugoslavije, zbog čega nam je posebno drago. Želimo da se zahvalimo i mladim volenterima koji su nam pomogli – kaže Dušan Danilović iz Rafting kluba „Alfa tim“.
Izvor: www.24sata.rs