Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

TruPlug - Mekani čep

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

 

TruPlug je mekani čep projektovan  da se postavi u nepredvidljive oblike rupa kroz koje u brod curi voda. Bez obzira da li je rupa okrugla zbog mehaničkog kvara na nekoj cevi ili je nepravilnog oblika kod probijanja trupa, TruPlugov oblik će se adaptirati da spreči ili smanji bilo koje curenje.

 

Za razliku od staromodnih drvenih čepova, TruPlugov mekani klin omogućava da se rupa začepi stiskom ruke ili da se odreže kako bi pristajao određenoj rupi. Njegova patentom zaštićena formulisana pena specijalno je projektovana da popuni nepravilne oblike rupa, kako bi se smanjio ili potpuno eliminisao dotok vode u brod. Za razliku od tvrdih čepova, TruPlug se takođe može umetnuti na teško dohvatljiva mesta.

Testiran preko godinu dana u simuliranim i stvarnim situacijama, TruPlug je već uspešno zaustavio nenadana procurenja na različitim brodovima. TruPlug je esencijalan dodatni pribor za interventne situacije na svakom brodu, iako ne garantuje potpuno začepljenje ili smanjivanje protoka sve vode koja ulazi u brod.

TruPlug je razvio poznati nautičar Henry Goldman, kao modernu alternativu drvenim interventnim čepovima. Proizvod je patentiran u celom svetu.