Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Specijalna sajamska ponuda Kompanije Dunav osiguranje na Sajmu nautike

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Povodom 33. Međunarodnog sajma nautike, koji će biti održan od 9. do 13. marta u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“ je pripremila specijalnu sajamsku ponudu kojom odobrava pogodnosti prilikom zaključivanja i obnove ugovora za sve vrste osiguranja plovnih objekata:
• 10% popusta na premiju kasko osiguranja novih i polovnih plovnih objekata na unutrašnjim vodama i na moru; 
• 10% popusta na premiju obaveznog i dobrovoljnog osiguranja od odgovornosti vlasnika čamca, odnosno plovnog objekta za štete pričinjene trećim licima; 
• 10% popusta na premiju osiguranja od odgovornosti iz delatnosti čuvanja i održavanja plovnih objekata u marini.

 

 

Pogodnosti se odnose na građane, samostalne preduzetnike, mala, srednja i velika preduzeća. 
Kasko osiguranje plovnih objekata pokriva štete nastale usled: sudara, udara, nasukanja, potonuća, nevremena, udara groma, poplava, požara, krađa i dr. Kasko osiguranje plovnih objekata se odnosi na vreme plovidbe, mirovanja i dok se nalazi na kopnu. 

 

 

„Dunav osiguranje“ u asortimanu proizvoda namenjenih osiguranju čamaca i plovnih objekata, pre svih, nudi obavezno osiguranje odgovornosti vlasnika čamca, odnosno plovnog objekta za štete pričinjene trećim licima. Minimalni zakonski limit odgovornosti vlasnika čamca je 200.000 evra, kojim su pokrivene isključivo štete pričinjene trećim licima usled smrti, povrede tela ili narušavanja zdravlja.

 

 

Osim obaveznog, Kompanija nudi i mogućnost zaključenja dobrovoljnog osiguranja od odgovornosti vlasnika plovnih objekata. Minimalni limit odgovornosti za štete na imovini trećih lica iznosi 20.000 evra, a moguće je ugovoriti i veće limite.
U paketu sa obaveznim osiguranjem od odgovornosti, moguće je zaključiti i dobrovoljno osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (nezgode) putnika, s obzirom da se novim zakonskim rešenjem putnici u čamcu kojim se prevoze ne tretiraju kao treća lica. 
Specijalni sajamski uslovi važiće do 31. maja ove godine.

 

 

Detaljne informacije o vrstama osiguranja plovnih objekata i sajamskim pogodnostima, osim na štandu Kompanije na Sajmu nautike u Hali 2 Beogradskog sajma, zainteresovani mogu, da dobiju besplatnim pozivom Kontakt centra „Dunav osiguranja“ - 0800 386 286 ili na broj 011 3241 135, na adresi www.dunav.com ili u nekoj od 600 poslovnica Kompanije.

 

 

Izvor: www.vrelegume.rs