Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Silver Zwei, najbrža super jahta na svetu, dužine 74 metara, po ceni od 59 miliona evra

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Sigurno je da biste voleli da vam uskršnji zeka umesto torbe sa poklonima donese luksuznu super-jahtu dužine 74 metra.

To bi sigurno bio pravi poklon, naročito ako je u pitanju jahta koja nosi naziv Silver Zwei, ime koje se obično vezuje sa zanimljivom frazom: Najbrža super-jahta na svetu.

Zwei se sada nalazi u prodaji budući da njen trenutni vlasnik, nemački industrijalac Guido Krass ima potrebu za gotovinom. Krass ovu jahtu prodaje po ceni od 59 miliona evra, što je u suštini jako malo novca kada se ima u vidu šta je sve uloženu u ovu super-jahtu.

Ovo plovilo može da razvije brzinu od 22 čvora, na nju se može komotno smestiti dvadeset ljudi ne računajući posadu. Ova super-jahta nudi izuzetno luksuznu unutrašnjost koja je kreirana da zadovolji potrebe i želje sadašnjeg vlasnika ali je sigurno da ni naredni vlasnik koji bude kupio ovu luksuznu jahtu neće imati zamerke za njen izgled. Ova super-jahta poseduje otvoreni bioskop, đakuzi, prostor za sunčanje koji se može pretvoriti u podijum za igru sa sve zvučnim i sistemima za svetlosne efekte. Naravno, tu je i bar u nivou mora sa saunom a za sve one koji kasne na zakazanu zabavu tu je i heliodrom.

 

Izvor: www.moto.rs