Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Sutra počinje "Fiš fest"

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

 

 

Kulturno-zabavnu, gastronomsku i turističku manifestaciju "Fiš fest" otvoriće sutra, na platou ispred Nebojšine kule u Beogradu, ekipa kuvara evropskih i mediteranskih regija, najavila je gradska uprava.

 

 

 

Trodnevna manifestacija počeće u 15 sati, kada će za publiku kuvati ekipa kuvara, predvodjena čuvenim majstorom hotela Interkontinental prof. Stambolom Geštamovim, dok će u večernjim satima rok grupe "Kraljevski apartman" i "Death saw - Djordje David" održati koncerte.

Drugog dana "Fiš festa" biće organizovano revijalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe i bakljada brodova beogradskih marina, kao i koncerti Djure i mornara i Usnije Redžepove.

Poslednjeg dana manifestacije takmičiće se majstori u pripremanju riblje čorbe, nakon čega će biti proglašeni pobednici i dodeljene nagrade, dok će od 16, odnosno 20 sati, publiku zabavljati Tamburaški orkestar Todora Jovanovića i grupa "Odjila".

Organizatori manifestacje su Turistička organizacija Beograda i opština Stari grad, koja je za ovogodišnji "Fiš-fest" izdvojila 500.000 dinara, navedeno je u saopštenju gradske Službe za informisanje.

 

Izvor: www.smedia.rs