Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

"Brodolom" na Moravi

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Zbog kvara na jednom od motora, turistički brod "Sveti Nikola" zaustavio se na sredini Zapadne Morave u Ovčarsko-kablarskoj klisuri. Oko 20 putnika bezbedno prevezeno do obale.
Turisti koji su brodom "Sveti Nikola" plovili Zapadnom Moravom kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru, morali su da prekinu vožnju nedaleko od manastira Jovanje, zbog kvara na jednom od motora.

Brod je ostao na sredini reke i, zbog bezbednosti putnika, nije nastavio vožnju nizvodno od Ovčar banje. Među dvadesetak putnika nije bilo panike, jer je u pomoć brzo stigao katamaran koji ih je prevezao do obale.

Vozač katamarana Turističke organizacije Čačak, koji je ovog leta napravio stotinu vožnji, kaže da su putnici i pored "peha" uživali u toplom danu i lepotama Ovčarsko-kablarske klisure.

Brod "Sveti Nikola", čiji je vlasnik Ugostiteljsko-transportno preduzeće "Morava" iz Čačka, od ovog leta započeo je turističke vožnje kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru, od Ovčar Banje do Međuvršja, veštačkim jezerom na Zapadnoj Moravi, na relaciji dugoj 11 kilometara.

 

Izvor: www.rts.rs