Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Na sajmu nautike jahta od 318.000 evra

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Beogradski “Salon nautike” održaće se od 6. do 10. aprila u Hali 1 Beogradskog sajma. Posetioci će ispred hale moći da pogledaju veliku jahtu “beneteau” koja košta 318.000 evra. Već više od tri decenije sajam nautike predstavlja nezaobilazno mesto za domaće i inostrane proizvođače i uvoznike plovila i nautičke opreme, vlasnike plovila i ljubitelje krstarenja.

Atrakcija salona nautike će biti najveće plovilo, jahta “beneteau” model Antares 42 FLY, duga 14 m, široka 4,1 m i teška 10 tona, sa dva tanka za gorivo od po 600 litara goriva.

Posetiocima će se predstaviti 60 domaćih i inostranih izlagača, koji su prisutni direktno ili preko svojih zastupnika iz desetak zemalja: Slovenija, Hrvatska, Italija, Francuska, Švedska, Amerika...

Tokom pet sajamskih dana posetioci će imati priliku da pogledaju i kupe oko 45 izloženih plovila različitih vrsta i dimenzija, od luksuznih jahti, glisera, jedrilica, katamarana, kajaka, kanua, do malih brodića i čamaca namenjenih dnevnim izletima i ribolovu.

Najavljeni su i popusti, koji će se kretati od 15 odsto, a po prvi put na sajmu će biti i evropska premijera satelitske brodske antene čiji je proizvođač firma iz SAD-a.
Javno preduzeće za turizam Surčin u saradnji sa Turističkom Organizacijom Beograda, na svom štandu organizuje “Igru znanja” u kojoj će posetiocima postavljati pitanja o poznavanju bogate turističke ponude opštine Surčin.
Svako ko tačno odgovori na pitanja dobiće vaučer za korišćenje sadržaja nautičkog sela „Biser“ u Surčinu.
U subotu ispred Hale 1 biće organizovano takmičenje u spremanju riblje čorbe uz učešće 15 ekipa.
Početak takmičenja je u 10, a proglašenje pobednika je oko 13 časova, nakon čega će i posetioci moći da degustiraju pripremljene specijalitete.


Nagradna igra


Posetioce očekujue mini kviz znanja i provera veština kroz takmičenja. Nagrada je aluminijumski čamac - šiklja u vrednosti od 1.000 evra. Nagradu poklanja firma “Đena Ship” i Beogradski sajam. Proglašenje pobednika je u utorak, 10. aprila u 16 časova u Hali 1.


Radno vreme i cena ulaznice


Radno vreme manifestacije je od 10 do 19 časova. Cena ulaznice je 300, parking 100 dinara na sat.

Izvor: www.24sata.rs