Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Drinska regata za osobe sa invaliditetom

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

LJUBOVIJA -Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, prisustvovaće danas u etno selu Vrhpolje pored Ljubovije, Međunarodnoj drinskoj regati za osobe sa invaliditetom. Kako je saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ovogodišnja, treća prekogranična Drinska regata za osobe sa invaliditetom imaće oko 140 učesnika iz Srbije i inostranstva, koji će, pod motom "Drina nas spaja", preći deonicu od oko 12 kilometara od Ljubovije do Rajske plaže u Bratuncu.

Ove godine će po prvi put biti održano i takmičenje u rafting veslanju za osobe sa invaliditetom.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je na stalnom otvorenom konkursu za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Srbiji sa 100.000 dinara podržalo projekat "Međunarodna drinska regata za osobe sa invaliditetom 'Drina nas spaja' Treća prekogranična saradnja".

Organizatori regate su Sportsko-rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom "Sve je moguće" i opština Ljubovija, u saradnji sa opštinom Bratunac, turističkim organizacijama Ljubovija i Bratunac i Rafting klubom "Drinska regata".

Izvor: www.rtv.rs