Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Počinje 38. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

BEOGRAD - Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 38. po redu, biće otvoren danas pod sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi", a ove godine će okupiti rekordnih 80 domaćih i inostranih izlagača, koji će predstaviti više od 100 eksponata.

Svečano otvaranje sajma zakazano je za 11 sati, u hali 4 i na otvorenom prostoru prema reci, saopštava Beogradski sajam.

Ova manifestacija, koja će trajati do 3. aprila, prilika je da se na jednom mestu vidi ponuda celog tržišta, kao i da se uporede male domaće brodogradnje sa najvećim svetskim proizvođačima.

Osim svetskih brendova iz Severne Amerike i Evrope, prvi put će se predstaviti i proizvođači iz Brazila.

Svoj štand na ovoj manifestaciji imaće Privredna komora Srbije, grupacija za nautički turizam NATUS, u okviru koje će nastupiti članice grupacije, te brojni gosti iz zemlje i inostransta.

Epitet najskupljeg plovila ove godine pripada modelu Monterey 360 SC vrednom više od 380.000 evra.

Prema izlagačkom konceptu, posetioci će na sajmu moći da vide plovila svih vrsta domaćih i inostranih proizvođača, uvoznike nautičke opreme, brodske i vanbrodske motore, ribolovačku opremu, lovačko oružje i municiju, kamp i autdoor opremu, nautičku i ribolovačku garderobu, opremu za sportove na vodi, čartere i nautički turizam, polovna plovila, transport plovila, literaturu, izložbe, radionice, stručna predavanja.

Svoje proizvode predstaviće: CTS, Goga, Nautika Elco, Tri princeze, Advance Boat, Đena Šip Elan, Seša Marine, Elan, Roto, Go Padling...i mnogi drugi.

Posetioci će upoznati strane brendove: Rinker, For vins, Glastron, Bavarija, Beneto, Monterej, Saver, Si rej Ray, Zodijak...

Goga će izložiti, premijerno plovilo firme FS Jahts iz Brazila.

Od ponude vanbrodskih motora organizatori ističu: Hondu, Jamahu, Merkjurti, Suzuki, Evin Rude, Selva, Parsun, Tohatsu...

Berza polovnih plovila biće organizovana na platou ispred ulaza u halu 4, kao i izložba plovila koja zbog svojih gabarita ne mogu biti izložena u hali.

Lovački segment predstaviće najznačajniji domaći proizvođači i distributeri: Snajper, Grof MB, Kapriolo, Super ejn, Kanona, Balkan hanter, Trofej, MP Tropik, Arsenal... i drugi.

 

Izvor: www.rtv.rs