Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Prvi skok sa novog mosta na Adi

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

 

Ne pokušavajte ovo kod kuće, odakle vam most na Adi kod kuće!

 

 

Pedesettrogodišnji Beograđanin Dane Gegoj navukao je prošle srede radnički prsluk i ušao na gradilište mosta na Adi, sa koga je zatim skočio u Savu sa visine od 22 metra.
"Skočio sam u patikama, tako da ni tabani nisu boleli. Malo sam imao problema tokom leta, jer je trajao dosta dugo, oko 3-4 sekunde, ali je sve na kraju ispalo dobro. Ceo se život bavim sportom, tako da sam sve vreme u treningu. Nije bilo ni straha, jer kada osetite da nešto treba da pobedite, pobedite i samog sebe", opisao je svoj skok.
Most na Adi još nije u potpunosti završen, ali je Dane, koji kaže da se bavi ekstremnim sportovima i da je zavisnik od adrenalina, uspeo da se već upiše kao prvi koji je skočio sa njega u Savu.
On ističe da se ne plaši eventualne reakcije policije zbog svog postupka: "Što bih se plašio policije? Pa nisam ništa loše uradio, nije da sam vozio 300 kilometara na sat kroz grad i nekog ugrožavao".

Dane je opisao i reakciju radnika koji su ga videli neposredno pred skok.

"Prvo je bilo - vidi ga ovaj, ide bez šlema… Pa je usledilo – staaaaani gde ćeš?! Na kraju, kada sam skočio čuo sam - jao skoči čovek"!

On kaže da je bio profesionalni fudbaler a da je već godinama instruktor skijanja i snoubordinga na Kopaoniku.

 

"U svakom slučaju ne bih nikome savetovao da pokuša da ponovi ovo što sam ja uradio, jer može da bude i opasno".

 

 

Izvor: www.trojka.rs