Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Sunseeker Predator 130

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Sunseeker Predator 130

 

 

Sunseeker International će na ovogodišnjem Southampton Boat Show-u premijerno prikazati novi Predator 130. Ova izuzetna motorna jahta visokih performansi, koja je već unapred proglašen „zvezdom sajma" može se pohvaliti najsavremenijim dostignućima u inovacijama i samom dizajnu.

 

Predator 130 je najveći i poslednji u nizu modela Sunseeker Performance motornih jahti čiji je već dokazani Sunseeker dizajn trupa nadahnut plovidbom prekrasnim morem uz neizostavni zaštitni znak designa palube. Dizajn trupa u obliku dubokog „V" pruža izuzetan kvalitet upravljanja u svim vremenskim uslovima na moru. Plovilo isto tako, poseduje sve odlike koje se očekuju od luksuznog plovila kao što je najnoviji navigacioni i komunikacionii sistem. Izgrađen prema najstriktnijim kriterijumima, kompjuterizovani upravljački motorni sistem dopunjen sa „touch screen monitoringom" daje posadi informacije doslovno pod prstima što ne samo da popravlja efikasnost i sigurnost već pomaže u suzbijanju nepravilnosti u radu. Napredno korištenje hidraulike , kompjuterski kontrolisani generatori i električni sistemi pružaju Predatoru 130 dodatnu pouzdanost.

 

 

Uglađen designsa  dve i po palube u kombinaciji sa velikim „flybridgeom" koji pruža pregršt prostora za sedenje i sunčanje zajedno s barom i jacuzijem. Tvrdi krov sa pomičnim sunčanim krovom pruža utočište na flybridgeu , prostorima za sedenje i sunčanje.

Prostorno raskošan, Predator 130 pruža ultraprostrani smeštaj za 10 gostiju , a genijalno osmišljenim prostorom omogućuje posadi na brodu slobodnije, ali diskretnije kretanje. Vlasnička kabina prostire se celom svojom dužinom na glavnoj palubi. Krećući se unazad tu su stepenice koje vode na podignuti upravljački deo, veliku u potpunosti opremljenu galeriju , odvojen prostor za ručavanje i salon dok prostrana krmena međupaluba pruža takođe bogat prostor za sedenje. Donja paluba sastoji se od dva apartmana za goste i dve duple kabine koje svaka imaju svoje kupatilo i wc. Smeštaj za posadu do 7 ljudi je napred sa posebnim ulazom kroz galeriju. Novi model sadrži brojne posebne opcije uključujući balkone na hidrauličko otvaranje na stranama salona i master salonu - prvi takve vrste na Sunseekeru. Na donjoj palubi kabine za goste prilagođene su poput dvorane te je brodska konstrukcija izrađena u svetlom hrastu naglašavajući moderni dekor i interijer.