Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Konzerviranje E-TEC motora

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

{youtubejw}PvNBF8Az0ic{/youtubejw} 

Naučite kako da konzervirate svoj E-TEC motor za skladištenje van sezone.

Uz E-TEC dodatak za auto-skladištenje svako može da spremi svoj motor za skladištenje van sezone.
To znači da će vaše mušterije biti zadovoljne ovim uređajem i vratiće se u vašu radnju. A znači i da vaši radnici mogu da završe proces veoma brzo i tako nateraju vaše mušterije da potroše još novca na zakup prostora u vašem zastupništvu.

 
Ceo proces obuhvata samo nekoliko prostih koraka za koje su potrebni minuti da bi se završio.

Pre nego što počnete, proverite da li je vanbrodski motor van brzine. Mora ostati van brzine tokom celog procesa. Onda prtisnite dugme i prebacite u brzi prazni hod motora i okrenite polugu za gas u poziciju za napred. Kad sve namestite, startujte motor kao i uvek. Sad počinje niz povezanih događaja. Lampice za proveru sitema će zasvetleti. Tahometar će početi da radi, a motor će biti praznom hodu. Posle petnaestak sekundi, lampice za proveru sistema će se isključiti. Kad se isključe, pomerite polugu prazan hod i kad to uradite, lampice će se opet upaliti, pa ugasiti posle petnaestak sekundi. Kad se to dogodi, prebacite polugu još jednom u poziciju za napred i ostavite uključenim dugme za brz prazan hod motora.
U tom trenutku će se lampice za proveru sistema paliti i gasiti i motor će automatski početi da se puši. Pustite motor da radi dok se sam ne isključi. Ovo će se destiti za otprilike jedan do dva minuta. Kad motor stane, izvadite ključ.

Motor je sad spreman za skladištenje.
I to je sve.

Moja Ladja Team