Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Radovi na mostu kod Vrbasa

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

NOVI SAD - Kako je saopštio Auto moto klub Vojvodine počeli su radovi na interventnoj popravci mosta preko kanala Dunav-Tisa-Dunav kod Vrbasa, na auto-putu E-75. Za vreme radova, koji će, kako je planirano, trajati do 31. maja, saobraćaj će se odvijati usporeno i prema postavljenoj signalizaciji.

Zbog radova na interventnoj popravci nadvožnjaka preko autoputa E-70 na petlji Pećinci, saobraćaj će biti u potpunom prekidu od 3. do 7. aprila u 12 časova, a vozači će se usmeravati na obilazne puteve. Saobraćaj na regionalnom putu R-120 Temerin-Novi Sad iz pravca Subotice i Beograda delimično je normalizovan.

U zoni temerinske raskrsnice, i dalje je zatvoreno skretanje sa auto-puta Beograd-Subotica na regionalni put R-120 Temerin-Novi Sad, a vozila se usmeravaju na petlju Zrenjanin. Na auto-putu E-75 Beograd-Subotica, u zoni te raskrsnice, saobraćaj se odvija u oba smera bez zastoja. Na magistralnom putu M-22, koji od Beograda, preko Novog Sada, vodi ka Subotici, zabranjen je saobraćaj kamionima nosivosti preko 12 tona.

Teretna vozila se usmeravaju na autoput E-75 Beograd-Subotica. Na regionalnom putu Kanjiža-Novi Kneževac, zbog popravke kolovozne konstrukcije mosta, zabranjen je saobraćaj teškim teretnim vozilima preko 12 tona ukupne težine. Na deonioci regionalnog puta od Perleza do Titela na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija težina prelazi 10 tona.

Popravlja se most na reci Savi kod Sremske Rače, pa se saobraćaj odvija uz povremene kraće prekide.