Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Kotorani uhapšeni zbog 42 kg kokaina

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Španska policija uhapsila je trojicu crnogorskih pomoraca i jednu osobu sa Kosova, pošto je na brodu "Risan" pronađeno oko 42 kilograma kokaina

PODGORICA - Španska policija uhapsila je trojicu crnogorskih pomoraca i jednu osobu sa Kosova, pošto je na brodu "Risan" kompanije "Dabinović", koji plovi pod zastavom Monaka, pronađeno oko 42 kilograma kokaina.

Teretnjak kompanije "Dabinović" iz Monaka, čiji je vlasnik Stevo Dabinović iz Boke, plovio je iz Argentine ka jednoj od španskih luka, prenose Vijesti.

Brod je zaustavljen u nedelju 17. aprila, a tamošnja policija pronašla je skupocenu pošiljku droge, čija se vrednost procenjuje između 1,4 i 1,7 miliona evra.

Za krijumčarenje ove droge, prema nezvaničnim informacijama, španska policija je osumnjičila dvojicu pomoraca iz Kotora, kao i jednog kosovskog državljanina i svi su uhapšeni.

Vijesti su potvrdu informacije o zapleni droge na brodu kompanije "Dabinović", dobile u samoj kompaniji.

"Mogu vam potvrditi tu informaciju i ništa više od toga, jer ni mi ne znamo. Vlasti to drže kao najstrožiju tajnu", rekao je sagovornik iz kompanije "Dabinović", koji nije želeo da bude imenovan.

"Akcija još nije završena i uskoro bi se mogla očekivati nova hapšenja", piše list pozivajući se na izvor blizak istrazi.

 

Izvor: www.novosti.rs