Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Brodogradilište "Begej" izradilo luksuznu jahtu "Shark"

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Brodogradilište "Begej" izradilo je za kupca iz Holandije luksuznu jahtu "Shark".

Osim tankera i kargo brodova koje Begej proizvodi, ovo je druga po redu kuća na vodi koju su napravili. Dimenzija je 23,85X5m, visine 3,75m, ima maksimalni gaz od 1,2m i brzinu 8,5kn.

Ova jahta kreirana je da odgovara zahtevima kuće i kancelarije na vodi i ima odlične karakteristike za jedrenje. Uprkos svoj veličini, zahvaljujući odličnom luku i krmenim potisnicima, laka je za manevrisanje.

Veliki palubni prozori, krmena paluba, salon i terasa na gornjem delu palube su dizajnirani da kupcu omoguće maksimalno uživanje. Na donjem spratu smeštene su dve sobe sa kupatilom za prijatnu atmosferu i opuštanje.

Toplotna izolacija je odličnog kvaliteta, a radijatori koji pokrivaju svaki deo broda u letnjem periodu mogu funkcionisati kao hladnjak, tako da je brod dobro pripremljen za ekstreme evropske klime. U potkrovlju ovaj objekat nudi 105m2 odlično osvetljenog prostora za rad i život kao i za skladištenje.

Kao i kod svakog od luksuznih proizvoda, suština ove jahte je personalizacija. Raspored, enterijer, opremanje, zavrsni radovi kao i materijali u potpunosti su prilagođeni željama kupca.

Posle probne vožnje po Dunavu, "Shark" je prošle nedelje otplovio za Holandiju.

 

 

Izvor: www.ekapija.com