Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Zahvalni kit skakao od radosti!

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Kad se Majkl Fišbek otisnuo s prijateljima u područje Kalifornijskog zaliva, nije ni sanjao da će tog dana svi na brodu postati junaci. Oni su spasili ogromnog grbavog kita koji se zapleo u najlonsku mrežu. Pogledajte ovu akciju spašavanja.

Grupa prijatelja na čelu s Majklom Fišbekom u dubini Kalifornijskog zaliva naišla je na grbavog kitazapletenog u veliku najlonsku mrežu. Mislili su da je mrtav ali već u narednom momentu, shvatili su da ga je zarobila velika najlonska mreža i da se bespomoćno pokušava izbaviti. Fišbek, koji se bavi zaštitom podmorskog sveta, je uočio da ga od smrti deli možda samo sat vremena, i rešio je da s ekipom ne ode dok ne spase kita sigurne smrti. S broda su počeli kidati najlonsku mrežu, a ova akcija je trajal punih sat vremena.Konačno su uspeli! Mlada ženka kita je oslobođena i njihovoj sreći nije bilo kraja.

Ali, desilo se nešto neverovatno. Oslobođeni kit ih je pratio kilometrima dok su se vraćali kući i izvodio skokove pokazujući radost života. Ili se tako zahvalio svojim spasiocima? Pogledajte ovog euforičnog kita.

{youtubejw}EBYPlcSD490{/youtubejw}

 

Izvor: www.smedia.rs