Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Za svaku kupljenu markicu poklon krstarenje

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

BEOGRAD - Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" saopštilo je u četvrtak veče da je donelo odluku da svakom putniku koji kupi markicu za avgust, kao poklon omogući besplatno panoramsko krstarnje i razgledanje grada brodovima jahting kluba "Kej".

U saopštenju se dodaje da je takva odluka doneta u cilju motivacije korisnika usluga da kupuju mesečne markice i da nagrade građane koji redovno plaćaju prevoz.

Prodavci na 25 prodajnih mesta GSP "Beograd" davaće informacije o tome na koji način mogu da iskoriste nagradno panoramsnko razgledanje grada, a jedino što će korisnici morati da urade jeste da telefonskim pozivom rezervišu svoja mesta na brodu i odaberu termin koji im najviše odgovara.

Kupovina markica je najjeftiniji i najsigurniji vid plaćanja javnog prevoza, ujedno i najkomforniji i na taj nacin GSP želi da podstakne građane da kupuju markice i nagradi korisnike javnog prevoza koji to čine, podseća se u saopštenju.

Iz GSP-a podsećaju da ukoliko se takva akcija pokaže uspešnom, biće razmotrena mogućnost i drugih vidova podsticanja korisnika da kupuju markice, kao i nagrađivanja dosadašnjih kupaca markica.

Besplatno krstarenje važi samo ukoliko se markica kupi na zvaničnim prodajnim mestima GSP "Beograd", na 25 terminusa i lokacija u Beogradu.

 

Izvor: www.kurir-info.rs