Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Treća Beogradska regata 14. avgusta

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

“Beogradska regata”, treća po redu, biće održana u nedelju, 14. avgusta sa početkom u 11 sati na reci Savi. Cilj manifestacije je da pozove Beograđane na reke, afirmiše turističku ponudu i prirodne lepote grada, ali i da promoviše rafting kao sport.

Start regate se nalazi na Makišu, nedaleko od raskrsnice ulica Bore Stankovića i starog Obrenovačkog puta, a cilj je na kupalištu Ada Ciganlija, neposredno pored kluba "Easy".

Regata podrazumeva rafting trku discipline “head-to-head” i turnir u odbojci na pesku. Naime, na cilju regate formiraće se četvoročlani timovi koji će se oprobati i u odbojci u nokaut formi takmičenja.

Učešće na regati je omogućeno svim zainteresovanim ljubiteljima ovog sporta. Ukoliko imate svoje plovilo registracija za učešće iznosi 200 din po osobi, a u slučaju da nemate svoj čamac a želite da učestvujete na regati, možete rezervisati mesto u nekom od čamaca organizatora po ceni od 500 dinara po osobi.

Beogradske regate, a prijave se mogu obaviti putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Izvor: www.blic.rs