Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Reciklaza kao kultura zivljenja

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Reciklaza kao kultura zivljenja

 

 

U saradnji sa Beogradskim dramskim pozoristem, Zvezdara teatrom, pozoristem Bosko Buha i PC Centrom, BiS IT reciklazni centar na ovogodisnjem sajmu ekologije "Ekofair" organizuje jedinstvenu akciju "Green point - ko reciklira taj i dobija" u cilju promovisanja reciklaze kao kulture zivljenja.

Na "Ekofairu" od 14. do 16. oktobra, u Hali 1, Beogradskog sajma, bice postavljen "Green point" - punkt na kome ce svi posetioci imati priliku da ostave svoj e-otpad na reciklazu (moblini telefon, fiksni telefon, punjace, kablove, racunare i pratecu racunarsku i IT opremu).

Sve ljude dobre volje cekaju pokloni, karte za pozorisne predstave Beogradskog dramskog pozorista, Zvezdara teatra i pozorista Bosko Buha. Posetioci koji donesu monitor ili racunar na reciklazu dobijaju vaucere sa popustom od 1.000 do 3.000 dinara, plus sajamski popust od 20% na kupovinu novog kod PC Centra.

Poklanjanje karata i vaucera sa popustima za pozorisne predstave ima za cilj promovisanja reciklaze uopste a posebno reciklaze IT opreme, s obzirom da takav vid ponasanja i brige o okruzenju treba da postane deo svakodnevne kulture zivljenja.

Pokloni ce inspirisati reciklere da, sa jedne strane obrate vise paznje na neophodnost odrzivog razvoja i brige o planeti Zemlji a sa druge strane ce obogatiti svoj duh i uzivati u predstavama.

Vise informacija na:
www.it-recycling.biz
www.bdp.co.yu
www.buha-theater.com
www.sajam.co.rs
www.zvezdarateatar.rs
www.pccentar.com

Pozivamo sve zainteresovane da se aktivno pridruze ovoj akciji.