Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Hteli da skoče sa mosta pa se zaljubili

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Jedan mladi Rus slomljenog srca,koji je hteo da skoči sa mosta, pronašao je razlog da živi kada je upoznao devojku, koja je takođe planirala da sebi oduzme život.

Andrej Ivanov (26) odlučio je da se ubije jer nije verovao u to da će ikada moći da preboli svoju verenicu, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći samo dan pre njihovog venčanja.

Međutim kada je došao do mosta na reci Belaji u gradu Ufi u centralnoj Rusiji, zatekao je Mariju Petrovu (21), koja se pela uz ogradu mosta.

Nju su sekunde delile od pada u ledenu vodu, sa visine veće od 30 metara, kada joj je Andrej pritrčao i povukao je nazad sa ograde.

Njih dvoje su razmenili svoje tužne priče. Marija mu je otkrila da su je roditelji izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna.

“Nešto u mom srcu je puklo i jednostavno nisam mogao da je pustim da to učini, bez obzira na to koliko je moje srce bilo slomljeno. Viknuo sam ‘Stani’ i potrčao do nje. Pala je u moje naručje jecajući i tada je zaplakala. Grlili smo se i dugo pričali. Ta noć je spasila i moj i njen život”, ispričao je Andrej.

Njih dvoje su razgovarali cele noći i dogovorili se da pomognu jedno drugom kako bi izlečili svoju tugu.

Oni sada planiraju da se venčaju, nakon što su svojim porodicama ispričali priču o svom neverovatnom bekstvu od smrti.

“On je moj vitez i spasilac. Sav taj bol se isplatio jer me je doveo do mog Andreja”, rekla je Marija Petrova.

 

Izvor: www.blic.rs