Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Advance Rib Boats – Uživanje na vodi

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Advance brend odnedavno je poznat domaćoj publici kao uspešan pokušaj spajanja tradicije proizvodnje i savremenog izgleda, prošlih iskustava i novih znanja. Nastao kao plod težnje za održanjem tradicije proizvodnje čamaca nastale u Sportstaru, kao i modernog dizajna i novih standarda, Advance brand unosi nove momente u domaću proizvodnju čamaca.

Vodeći se principima kvaliteta, dizajna i konkurentne cene, Advance proizvodi čamce koji mogu da “izađu na crtu” bilo kom konkurentskom proizvođaču, a garancijom i obezbeđenim servisom kupcu pružaju neophodan osećaj sigurnosti i pouzdanosti.

Proizvodnja Advance čamaca trenutno je fokusirana, pored standardnih modela gumenih čamaca , na sve popularnije RIB čamce. Sa svojim tvrdim koritom i tubusima na naduvavanje, RIB čamci omogućavaju postizanje brzina glisera sa maksimalnom količinom bezbednosti.

U samom procesu izrade koriste se najkvalitetniji svetski materijali Orca Hypalon-Neopren i Valmex PVC koji se takođe koriste i u vojnoj industriji, što svedoči o kvalitetu samih materijala, a samim tim i čamaca koji su od njih izrađeni. Garancija na sam materijal, koju garantuje proizvođač, je čak 10 godina za Hypalon I 5 godina na PVC.

U serijskoj proizvodnji trenutno se nalaze dva modela RIB čamca, Ocean Blue 500 i Ocean Blue 440, dok se izlazak, za sada najvećeg modela ovog proizvođača, Ocean Blue 650, dužine 6.5 m, najavljuje za početak letnjih meseci.

Advance čamci stvoreni su za uživanje ali i sportove na vodi. Možete se opustiti uz omiljenu muziku, mirno krstariti uz obalu sa najdražim Vam osobama i uživati u smiraju sunca, a već sledeći dan osetiti vetar u kosi dok vučete svoje prijatelje u „gumi na vodi“ , banani ili na skijama.

Ono što Advance brend izdvaja od svih drugih proizvođača koji svoje proizvode prodaju na ovim prostorima je ubedljivo najširi dijapazon postprodajnih usluga koje podrazumevaju usluge servisai, sopstvenu marinu prilagođenu RIB čamcima, kao i usluge zimovnika i pripremanja čamca za novu sezonu na vodi. Ovakva vrsta usluge omogućava korisnicima RIB čamaca da se slobodno opuste i zaista uživaju u periodu provedenom na vodi. Pored toga, Advance nudi mogućnosti personalizovanja čamca izborom boja i materijala, opreme, dizajna i apliciranja inicijala ili naziva plovila na čamac, pa do garantovano najpovoljnijih cena u okruženju.

Takođe, pored prodaje postoji i mogućnost iznajmljivanja RIB čamaca za bilo koju potrebu i namenu korisnika. Model Ocean Blue 500 može se iznajmiti na dan, vikend pa i za celo letovanje bez vremenskog ograničenja.

Takodje za sve zainteresovane Advance zakazuje probne vožnje u Beogradu na Savi i Dunavu. To je jedinstvena prilika da se lično uverite u sve mogućnosti Advance RIB-a pre kupovine.

Preko Advance – a možete kupiti i veliki dijapazon dodatne nautičke I RIB opreme za Advance čamce po najpovoljnijim cenama, ne brinući oko ugradnje. Isto tako, Advance nudi posebne povoljnosti pri kupovini svojih čamaca u paketu sa vanbrodskim Honda motorima, za koje je postao ovlašćeni diler za Beograd.

Više informacija o Advance brendu možete dobiti na www.advanceboat.com ili direktnim kontaktom na tel 011/ 2993 871.

Ispunite sve svoje snove i pružite sebi i svojim najbližima užitak koji će dugo prepričavati.

Budite kreator svojih uspomena! Odaberite ADVANCE RIB čamac!

 

Izvor: www.naslovi.net