Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Utopili se otac i troje maloletne dece

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Bihać - Tridesetsedmogodišnji Azem Gušo i njegovo troje maloletne dece iz Bihaća utopilo se sinoć oko 19 časova nakon prevrtanja čamca na reci Uni

Gušo se juče gotovo celo poslepodne vozio sa decom u čamcu u, inače, mirnom delu Une. Do prevrtanja čamca došlo je iz još neutvrđenih razloga, a uz Gušu su stradala i njegova osmogodišnja kćerka i sinovi od šest i četiri godine.

U čamcu se nalazio još jedan bračni par iz Sarajeva sa detetom, koji su bili u gostima kod porodice Gušo. Oni su smešteni u kantonalnu bolnicu. Njihovo stanje je za sada stabilno.

Po dojavi o nesreći, nakon hitne interevencije pripadnika Jedinice za posebne namene MUP-a Unsko-sanskog kantona, tela unesrećenih su izvađena iz reke i prebačena u kantonalnu bolnicu u Bihaću.

"Troje dece je prebačeno u bihaćku bolnicu. Njihovo stanje je bilo vrlo teško i lekari su se borili za njihove živote. Nažalost, kasnije informacije su potvrdile da su lekari mogli samo da konstatuju smrt svih četvoro unesrećenih, koji su izgubili bitku sa vodom", rekao je portparol kantonalnog MUP-a Ale Šiljdedić.

Nastradali Azem Gušo Azem koristio je odsustvo sa izdržavanja zatvorske kazne.

 

Izvor: www.kurir-info.rs