Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Besplatno krstarenje za čitaoce

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Čitaoci koji su dobili besplatno krstarenje Savom i Dunavom u zajedničkoj akciji "Blica" i jahting kluba "Kej" prošlog petka imali su priliku da uživaju u lepotama svog grada tokom dvočasovne plovidbe brodom "MB"

U prijatnoj atmosferi, uz laganu muziku oko 50 ljudi nije krilo oduševljenje pogledom na Beograd sa vode. Razgledanje je počelo na Ušću, zatim je plovidba nastavljena pored Velikog ratnog ostrva, SC „25 maj“, Kule Nebojša, Kalemegdana. Poseban utisak na putnike ostavili su beogradski osvetljeni mostovi.

- Toliko dugo živim u Beogradu, a prvi put krstarim Savom i Dunavom. Drago mi je što je ovo noćno krstarenje, oduševljena sam prizorom osvetljenih mostova i Kalemegdana. Dopada mi se ova akcija „Blica“ koja mi je i omogućila da vidim grad sa reka noću - kaže Milica Miladinović, penzionerka koja je došla na krstarenje sa svojom porodicom.

Aleksandri Jojić ovo nije bio prvi put da krstari beogradskim rekama, ali uvek uživa u ovom vidu zabave.

- Sve je dobro organizovano, uživam u pogledu, reci, muzici. Trenutak kada se brod zaustavi na samom ušću dve reke kod „srećne bove“ i svi putnicu zamisle želju ostavio me bez daha - priča Aleksandra.

 

Izvor: www.blic.rs