Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Nekom smeta što „Lido“ radi

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Iz medija saznajemo o rezultatima ispitivanja o kvalitetu vode koje Gradski zavod za javno zdravlje ispituje na uzorcima koje prikuplja dva puta nedeljno", saopštila je juče Opština Zemun, uz napomenu da je sezona na zemunskoj plaži "Lido" počela 1.avgusta.

Opština Zemun ističe da je posetiocima „Lida“ obezbedila besplatan prelaz preko pontonskog mosta, uređenu plažu, sportske terene, pijaću vodu, tuševe, spasioce, dežurnu lekarsku ekipu, obezbeđenje i učinila sve da „Lido“ bude bezbedno za kupače,

„Skloni smo da pomislimo, da je zapravo, jedini problem to što ’Lido’ posle više godina ponovo radi, što je posećeno i što na njemu Zemunci uživaju u vrelim avgustovskim danima. Poznavaoci reka znaju da je Dunav plovna reka, da je kvalitet vode skoro uvek isti na svim kupalištima duž toka Dunava od Apatina, preko Beočina do novosadskog Štranda, ali izgleda da samo ’Lido’ ima problem“ – stoji u ovom saopštenju.

Oni zameraju što niko iz Gradskog zavoda za javno zdravlje nije, na bilo koji način, kontaktirao Opštinu Zemun i kažu da je i kažu da će Opština Zemun, kao odgovorna lokalna samouprava nastaviće da unapređuje kvalitet boravka na plaži „Lido“.

 

Izvor: www.blic.rs