Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun09082024

Last update05:30:53 PM

Posetite prvo nautičko selo u Srbiji

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Kućice koje stoje u nizu nalaze se u selu Boljevci u Surčinu, na levoj obali reke Save. Prvo nautičko selo u Srbiji idealno je mesto za odmor, rekreaciju, ribolov... Posetiocima su na raspolaganju i tereni za odbojku, fudbal na pesku, biciklistička staza, kupalište i plaža u toku sezonu, parkić za najmlađe, kažu u Javnom preduzeću za turizam Surčin.

Od posebnog značaja za Nautičko selo je marina sa vezovima u kojoj posetioci mogu ostaviti svoja plovila ukoliko dolaze vodenim putem, ili ostaviti svoje "ljubimce" na čuvanje tokom cele godine. 

Nautičko selo "Biser" poseduje i kongresnu salu prilagođenu za održavanje seminara, konferencija, prezentacija u prirodnom okruženju.

Poseban dragulj ovog kompleksa je splav restoran "Savska terasa" koji u svojoj ponudi ima autentična jela iz Srema i vina proizvedena od posebnih sorti vinove loze koji se gaje na ovom podneblju. 

Kućice su komforne sa kupatilom, prilaznom natkrivenom terasom i gornjom terasom idealnom za sunčanje, a apartmani su klimatizovani.

Na obali, naspram Nautičkog sela nalazi se izletište koje zauzima prostor od 12 hektara šume sa masivnim drvećem, piše Tanjug.


Izvor: www.smedia.rs